The Art of OkuraIN THE SPIRIT OF OMOTENASHI

Met de Art of Okura vieren we een halve eeuw Hotel Okura Amsterdam. Vijftig jaar bijzondere herinneringen en opmerkelijke verhalen. Vijftig jaar eeuwenoude Japanse tradities, gecombineerd met moderne Westerse luxe.

Wij zijn trots en vereerd om het onderscheidende vermogen van Hotel Okura Amsterdam in de schijnwerper te zetten en te illustreren wat omotenashi voor ons betekent; Japanse gastvrijheid als kunstvorm. The Art of Okura is onze manier om onze tradities, authenticiteit en vakmanschap te delen.

Een heel jaar lang zal een indrukwekkende Ginkgo-boom, die symbool staat voor een lang leven, aanwezig zijn in de lobby van Hotel Okura. Terwijl u achteroverleunt, uw ogen sluit en geniet van de rust, vertelt onze oude, wijze Ginkgo-boom u verhalen over ons verleden, heden en toekomst. Wij vertellen u over wat ons onderscheidt, beweegt en uniek maakt.

Iedereen kan deze verhalen beluisteren via onze website. Maar om echt de magie van ons verleden en onze toekomst te ervaren, nodigen wij u uit om plaats te nemen naast onze Ginkgo-boom. Kies het verhaal dat u wilt horen en sluit uw ogen...

We nodigen u graag uit om mee te doen. Vier samen met ons vijftig jaar Hotel Okura Amsterdam met The Art of Okura.

The Art of Okura