Craftsmanship

Craftsmanship

The art of craftsmanship

Okura’s Art of Craftsmanship is een kunst die vooral tot uitdrukking komt in de culinaire veelzijdigheid van onze restaurants en al 14 jaar op een rij beloond wordt met drie Michelinsterren. In onze keukens worden geen concessies gedaan aan eeuwenoude tradities, authentieke bereidingswijzen en de allerbeste ingrediënten. Maar ook in de tafelsetting, de kimono’s van de tafeldames en de altijd aanwezige, maar vrijwel onzichtbare service, speelt traditionele ambacht een belangrijke rol. U hoort er alles over in onze verhalen over The Art of Craftsmanship.

Fried rice with prawn - chef

Het beste van twee werelden

Bij binnenkomst in Sazanka worden in het gedimde licht het traditionele Japanse decor, de intieme eethoekjes en de hoge glazen wijnkast zichtbaar. De serene ruimte heeft het uiterlijk van een exclusieve club met serveersters in authentieke kimono en Japanse teppan chefs achter de bakplaten.

Lees het verhaal
Anniversary cocktail

Vijftig jaar in één cocktail

Het resultaat is verfijnd, exotisch en zeer elegant. Een jubileumcocktail om geheel in stijl mee te proosten en te genieten van Okura’s Art of Craftsmanship. Let’s celebrate the Art of Okura!

Lees het verhaal
Okura Crane Birds

Stay tuned

Tijdens het jubileumjaar zullen we elke maand verhalen aan de boom toevoegen. Wij nodigen u uit om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vier samen met ons vijftig jaar Hotel Okura Amsterdam.

Meld je aan